Audio knjiga

Naracija: Teodora Miceva

Otkako su se usled globalne pandemije crkve iznenada zatvorile, mnogi hrišćani su zanemarili crkveni život, a nisu se uključivali ni na virtualne sastanke. Međutim, ta tendencija postojala je i pre kovida 19. Zbog gorućih pitanja, poput političkih i rasnih neslaganja, neki ljudi povukli su se iz crkve i otuđili jedni od drugih. Sada je vreme da se ponovo posvetimo sastancima sa braćom i sestrama u Hristu. U knjizi Ponovno otkrivanje crkve Kolin Hansen i Džonatan Liman pišu zašto je crkva suštinski važna, kako za vernike, tako i za čitavu Božiju misiju. Kroz biblijske odlomke i lične priče čitaocima pokazuju zašto je Bog naumio da se okupljamo: kako bi se članovi duhovno osnažili, i kao pojedinci i kao Hristovo telo. U doba kada smo izbirljivi po pitanju crkava i kada se službe prenose preko interneta, ponovo otkrijte zašto budućnost crkve zavisi od toga da li se njeni članovi redovno okupljaju kao Božija porodica.

Kolin Hansen (Mr, teološki fakultet Trinity Evangelical Divinity School) radi kao urednik sadržaja i glavni urednik u organizaciji The Gospel Coalition. Služi kao starešina u crkvi Redeemer Community Church u Birmingemu u Alabami i član je savetodavnog odbora teološkog fakulteta Beeson Divinity School.

Džonatan Liman (Dr, Univerzitet u Velsu) radi kao glavni urednik u organizaciji 9Marks i jedan je od voditelja podkasta pod nazivom Pastors' Talk. Napisao je i uredio više od dvanaest knjiga i predaje na nekoliko teoloških fakulteta.

Druge knjige

Žar koji ne sagoreva

Kristofer Eš

Patnja

Pol Dejvid Trip

Vođstvo

Stiven Vajers

Kako izgraditi brak koji će trajati

Bred Hambrik

Propovedanje Božije velike priče

Fil Krauter